Главная Lamia Culta - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Ukrainian True Black Metal Community » Украинские Группы » Lamia Culta (Украина, Львов)
Lamia Culta
EkvilДата: Среда, 09.09.2009, 14:00 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 465
Статус: Offline

Lamia Culta утворилась у 2003 р.Спочатку проект мав назву „Гра в бісер” і такий склад:
Круп..як Юрій – гітара, вокал
Кащин Віталій – барабани
Лобзін Максим – гітара
Жорін Михайло – бас
Люди зібрались з різними музичними смаками ,поглядами і з одніею ціллю – грати „ щось важке”.Дуже скоро виявилося, що у кожного було своє розуміння „ важкого”.Першим пішов Максим (Полинове Поле),його замінив Олександр „Yor” Гарасимович,знаменитий тим, що струни на своїй гітарі перетягнув на ліву руку.На той час група остаточно визначилася зі стилем, обравши black metal і ім..я Lamia Culta ( в перекладі „Культ відьм”,та має ще кілька таємних значень).У створенні музики приймав участь весь колектив; ідея, атмосфера та імідж сформувалися під впливом Fosco Culto (клавіши).Через суттєві ідейні суперечки змушений був піти вокаліст-гітарист Юрій,який успішно продовжив свою кар..єру гітариста групи Ambivalence.Разом з ним залишив Lamia Culta басіст Міша(Ruina).Розвиток групи призупинився.Велися пошуки не просто музикантів,а особистостей,що відчували і поділяли дух black metal.Забігаючи вперед,слід сказати,що такі мрії рідко,але збуваються.
Новим вокалістом Lamia Сulta став Роман „Unholy” Шиманський.На басу були сесійники Валера „Valer” і Діма „Demon”(no comments),гітара – Філяк Сергій (Тіні забутих предків, Ruina та ін.),який ,відігравши кілька концертів, вибув разом з драммером Віталієм (тепер драммером проектів „Тіні забутих предків” та „Ruina”).Lamia Culta була на грані розпаду,деякі пророкували їй скорий кінець...
Результатом роботи колишнього складу з сесійниками були запис кількох демо та участь у невдалій блек-компіляції „Carpathian might”.
Невдовзі знайшовся інший драммер – Михайло „Arian” Дудич,а Unholy сам взявся за бас.Відповідно,сформувався склад:
Unholy – вокал,бас
Yor – гітара
Arian – барабани
Fosco Culto – клавіші.
На початку 2007р. склад знову змінився. Концерт у Івано-Франківську відіграли з сесійним басистом. Допоміг Віталік Ла Вей.
А після концерту сформувався такий склад:
Fosco Culta - вокал, клавішні
Yor – гітара (Molphar, Драмер ВІА "Дзвіночок")
Riann (Arian) - барабани (Nothing But Fear)
Helg - бас (Molphar)

Повне порозуміння. Музика розвивається у незмінному напрямку. Лірика з відображенням реального оккультного життя, не пов'язаного з політикою. Відійшовши від загальної львівської блек-тусовки, гурт живе, прогресує спокійно і відокремлено.
УЧАСНИКИ:
FOSCO CULTO , вона ж Каріна Кулик,клавішниця. Має повну музичну освіту по класу ф-но,участь в Lamia Culta пояснює потребою виразити за допомогою музики свої погляди і світосприйняття, захоплюється black-art з дитинства. Приймала участь у проекті „Capitollium”,наразі грає і співає у проектах „Swamp FM”і „Divinity”.Хоббі- живопис,література,оккультизм.Банди, що змінили життя: Gloomy Grim,Opera IX, Abigor. Улюблені стилі(крім black)і виконавці: будь-які,пов..язані з так чи інакше з диявольщиною... і Мадонна!
YOR – гітара. Розпочав з LOBOTOMIA і GREEN SILENCE.Є драммером MOLPHAR.Улюблені групи:NAIL, MY DYING BRIDE, VADER, SATIRICON.Кумири – гітаристи:Y.MALMSTEEN,
RIANN (ARIAN) – драммер.Крім LAMIA CULTA є учасником AMBIVALENCE, NOTHING BUT FEAR, екс-BLAR , ПЕТРО НА ГОРІ і CAPITOLLIUM.

 
Форум » Ukrainian True Black Metal Community » Украинские Группы » Lamia Culta (Украина, Львов)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Dark-Ness & Equilibrium © 2024Сайт управляется системой uCoz